toppbild mexiko 2016
Festa för freden!

Nu är det är bara 10 dagar kvar till det smäller. Vadå?, undrar ni. Årets fest!, svarar vi.

Fest för fred (2)För innan vi officiellt lämnar över våra t-shirtar och västar till våra efterträdare, innan vi skriver den sista punkten i den sista analysen i den sista medföljningsrapporten och innan vi packar ihop och påbörjar ett nytt kapitel i livet så vill vi fira glatt och fira stort med våra kollegor, vänner och inte minst med er! Alla ni läsare som har följt oss och vårt arbete här på bloggen och som har berörts, engagerats, indignerats, kommenterat, gillat och delat.

Därför önskar vi er varmt välkomna till vår avskeds- och stödfest som går av stapeln den 15 mars, på Walla Scen i Årsta, från kl. 18.00. Under en fullspäckad helkväll kommer vi att bjuda på fotoutställning, intressanta föredrag om läget för de mänskliga rättigheterna i Guatemala och Mexiko, alkohol och tilltugg för en billig peng,  souvenirer till försäljning och inte minst dansa loss till livemusik från Kolektivo Populär och Hittekatten, samt Dj Masayas sköna electro-cumbia-balkan-swing-du-kommer-inte-kunna-sitta-still-mix.

Så ta med dig syskonen, grannen, bästisen, barnen, partnern och hela tjocka släkten – alla är välkomna – och spendera en grym helkväll med oss i fredens namn!  Allt överskott går oavkortat till Kristna Fredsrörelsens fredstjänstprogram.

Inträde: 50 riksdaler eller så mycket (mer) som plånboken och räkningarna tillåter.

Vi ses den 15:e!

Adi, Karin, Arijana, Gabriela, Liv, Linnéa, Pernilla och Tamara, fredsobservatörer för Kristna Fredsrörelsen i Guatemala och Mexiko 2012-2013

P.S. Mer information om festen hittar du på facebook-eventet, där du även kan anmäla att du kommer (ej obligatoriskt). Lokalen rymmer bara 120 personer, så vänta inte för länge med att dyka upp! D.S