toppbild mexiko 2016
Fredsobservatörerna är i Stockholm!
Fredsobservatörerna 2010-2011: Charlotta, Cecilia, Darinka, Ida, Alva, Anton och Aron (på bilden saknas Lena Molin).

Fredsobservatörerna 2010-2011: Charlotta, Cecilia, Darinka, Ida, Alva, Anton och Aron (på bilden saknas Lena Molin).

Lördagen den 5 mars kan du träffa Kristna Fredsrörelsens fredsobservatörer på Café Hängmattan på Södermannagatan 10 i Stockholm (närmaste tunnelbanestation är Medborgarplatsen). Eventet kommer att börja klockan 18 och under kvällen kommer det finnas möjlighet att höra fredsobservatörerna berätta om sina erfarenheter från Mexiko och Guatemala samt se på bilder och film från de områden där vi arbetar. Fredsobservatörerna lämnade Sverige i mars förra året och spenderade nästan ett år i Latinamerika, där de arbetade tillsammans med folkrörelser och människorättsförsvarare som utsätts för hot på grund av sitt arbete. Den 5 mars kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till fredsobservatörerna och höra mer om deras jobb. Kvällen är tänkt att ge inspiration till alla som är intresserade av att arbeta som fredsobservatörer eller på andra sätt delta i solidaritetsarbete till stöd för folkrörelser och människorättsförsvarare i Latinamerika. Inträdet är gratis men om man vill kan man ge ett frivilligt bidrag till Kristna Fredsrörelsen.

Varmt välkomna till Café Hängmattan i Stockholm nu på lördag!

Oroväckande information om våra medföljda i Guatemala (på engelska).

Hälsningar Fredsobservatörerna.